Ga naar hoofdinhoud

Grote dansvoorstelling 8 & 9 juni, Balletstudio Wassenaar

15 mei 201355 second read

Wassenaar – Balletstudio Wassenaar, afdeling van Sportvereniging Snel en Lenig, organiseert op zaterdagavond 8 juni en zondagmiddag 9 juni de jaarlijkse dansvoorstelling. Het thema van dit jaar is: Welcome to the movies: een spetterende dansvoorstelling vol prachtige filmmuziek.

De volgende dansstijlen van de afdeling zullen worden uitgevoerd: Klassiek ballet, Selectie Klassiek ballet, Modern, Streetdance, Selectie Streetdance en Wedstrijd Streetdance. Iedereen van de afdeling doet mee, van de allerkleinsten tot en met de jonge dames van de wedstrijdgroep.

De show zal net als de afgelopen jaren worden gehouden in de theaterzaal van het Adelbert, College, Deijlerweg 163, Wassenaar.

De tijden zijn:
➢ op zaterdagavond: zaal open 18:30 uur en de uitvoering begint om 19:00 uur;
➢ op zondagmiddag: zaal open 14:00 uur en de uitvoering begint om 14:30 uur.

Wilt u zeker zijn van een plaats, koop dan een toegangsbewijs à 4 euro in de voorverkoop in het Centrum van Beweging, Fabritiuslaan 2 op vrijdag 24 mei en maandag 27 mei van 16.15 tot 18.30 uuur.

Onze dames en jongeman hebben de afgelopen periode weer heel hard geoefend om voor u allen een mooie show neer te zetten. Zij verdienen een groot applaus, u komt toch ook?

Meer informatie: dans@snelenlenig.nl

Tags

BalletstudioDansvoorstellingWassenaar
Back To Top