Skip to content

PvdA zoekt kandidaat-raadsleden ‘nieuwe stijl’

15 mei 201347 second read

Wassenaar – De Partij van de Arbeid in Wassenaar heeft in een advertentietekst in de lokale kranten ‘een nieuw soort raadslid’ opgeroepen om op de lijst van de PvdA te komen staan bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar 19 maart.

‘Nieuwe lokale volksvertegenwoordigers zullen hopelijk zorgen voor een andere stijl van politiek bedrijven’, zegt de PvdA. De sociaal-democraten roepen op: ‘Ben je bereid om met collega-raadsleden die andere argumenten hebben dan jij, compromissen te bereiken, in plaats van elkaar alleen maar de tent uit te vechten?’

Van de kandidaat-raadsleden wordt wel verwacht dat ze de kernwaarden van de PvdA onderschrijven. Deze zijn: bestaanszekerheid en zinvol werk voor iedereen en gelijke kansen om je te ontplooien door gelijke toegang tot scholing, kunst en cultuur en gemeenschapszin. Onder het motto: het moet toch veel fijner zijn om zelf mee te doen dan alleen maar langs de kant te blijven roepen, wil de PvdA in Wassenaar het vertrouwen in onze politieke vertegenwoordiging verbeteren.

Tags

KandidatenPvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top