Ga naar hoofdinhoud

Texaanse rattenslang gevonden in de duinen

15 mei 201342 second read

Wassenaar – Donderdag 9 mei werden wij gebeld door politie Wassenaar met de mededeling dat er wel een hele bijzondere vondst was gedaan! Een grote slang had voor een flinke verkeersopstopping gezorgd in de Wassenaarse duinen.

Een medewerker van Dunea heeft het anderhalve meter lange dier in een krat gedaan waarna onze dierenambulance werd gebeld. Eenmaal ter plaatse hebben wij het dier overgezet in een afgesloten ton waarin wij de slang naar Serpo – experts op het gebied van reptielen – hebben overgebracht. Het bleek om een Texaanse rattenslang te gaan. Niet giftig, maar wel temperamentvol! De foto spreekt boekdelen…

Nogmaals; iedere slang is giftig totdat het tegendeel is bewezen! Probeer een slang dus nooit zelf te vangen, maar schakel de hulp in van professionals. Onze dierenambulance is dag en nacht bereikbaar op 070-5117772. Kijk ook eens op www.dierenambulancewassenaar.nl!

Tags

NDZTexaanse rattenslangWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top