Skip to content

28 mei 2013: PvdA FELICITEERT WASSENAAR ALS FAIR TRADE GEMEENTE!

16 mei 201337 second read

Wassenaar – De PvdA afdeling Wassenaar nodigt u van harte uit op onze openbare bijeenkomst van dinsdag 28 mei aanstaande, aanvang 20.30 uur, locatie gebouw SJW aan de Dr Mansveltkade 9 (achter de Sporthal). Deze bijeenkomst is aansluitend op de afdelingsvergadering.

Op 23 mei krijgt de Gemeente Wassenaar de erkenning : FAIR TRADE GEMEENTE. Dit is een bijzondere gelegenheid om stil te staan bij ontwikkelingssamenwerking en internationale handel. Voor deze bijeenkomst hebben wij twee sprekers bereid gevonden dit thema toe te lichten. Allereerst zal het PvdA Tweede Kamerlid Marit Maij, woordvoerder op dit terrein, aanwezig zijn en ook Tinie van de Heiden, plaatselijk lange tijd actief in de Wereldwinkel Wassenaar, zal op haar beurt de Wassenaarse situatie toelichten.

Wij hopen dat u dit niet gaat missen en aanwezig kunt zijn.

Tags

FairtradegemeentePvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top