Skip to content

Fietspuzzeltocht: OP ZOEK NAAR DE KONING

16 mei 20132 minute read

Wassenaar – IVN regio Leiden organiseert op 2e pinksterdag een fietspuzzeltocht in de omgeving van Voorschoten/Wassenaar/Leidschendam voor gezinnen met kinderen en/of volwassenen met als thema: “OP ZOEK NAAR DEKONING”

De tocht voert u langs mooie natuur en geeft een indruk van de  rijke cultuurhistorie van dit gebied.  U gaat middels vragen en opdrachten op zoek naar sporen van het Oranje huis in de omgeving.  Aansluitend aan de fietstocht is er de gelegenheid tot een korte kennismakingsexcursie in het Achterbos in de Duivenvoordse- Veenzijdse polder. De kinderen kunnen onder begeleiding WATERDIERTJES ZOEKEN.

Datum:  2e pinksterdag, 20 mei 2013.
Startpunt: Parkeerterrein van Station Voorschoten  ( er is hier gratis parkeergelegenheid)
Tijd:  Starten tussen 10.00 en 11.00 uur.
Aanmelden: via jokerom60@hotmail.com. Om voldoende routebeschrijvingen te kunnen maken is het belangrijk dat u zich aanmeldt . Er een maximum aantal deelnemers.
Route: U krijgt een kaart en een routebeschrijving mee.  De route is inclusief terugfietsen naar station Voorschoten, 15 km. En loopt over fietspaden en rustige wegen.

Direct aan de route onderweg is er geen horeca. Wel zijn er veel bankjes waarop zelf meegebracht eten/drinken kan worden genuttigd. U fietst op eigen gelegenheid ( en op eigen risico).

Tags

FietspuzzeltochtIVNWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top