Skip to content

Hurricane Outdoor 2013

16 mei 20133 minute read

Wassenaar – Zaterdag 8 juni is een dag om te reserveren in je agenda en te zorgen dat je in topconditie bent. Geen uitweg zal meer mogelijk zijn als je het nieuwe terrein betreedt waarop het jaarlijkse Hurricane Outdoor wordt gehouden.

Het festival staat in Zuid-Holland bekend als een doordreunend evenement waar de hardere stijlen je om de oren vliegen. Een line-up vol met de beste (inter)nationale artiesten van dit moment, aangevuld door een aantal bekende lokale helden die jou een fantastische ervaring zullen bezorgen.

De organisatie bestaande uit een groep fanatieke vrijwilligers, heeft ook dit jaar alles uit de kast gehaald om het bloed door jullie aderen harder te laten stromen op deze magische dag. Hier een kort overzicht van de belangrijkste punten.

Festival bij de burgemeester…
Na de drie edities op het evenemententerrein aan de Dr. Mansveltkade in Wassenaar, vindt het festival dit jaar gewoon in de tuin van de burgemeester plaats. Niets minder dan het natuurgebied De Paauw in Wassenaar zal op 8 juni in het teken staan van stevige beats, grijpende melodieën en vurige mixtechnieken.

Bright Side, Dark Side & Forest
Bright Side zal in het teken staan van de Hardstyle met zowel nieuwe talenten als hoog gewaarde producers van dit moment. Namen als Ran-D, Adaro, The R3belz & The Pitcher zijn een greep uit de reeks artiesten die je verlangens gaan vervullen. Niemand minder dan Endymion doet hier als afsluiter nog het laatste schepje bovenop.

Dark side is de area gevuld met een diversiteit aan Hardcore-stijlen, waarbij Partyraiser, Re-Style, Kasparov & Dyprax de leiding zullen nemen. Chrono & The Demon Dwarf, J-Roon & Kosmix en een aantal lokale helden zullen voor de nodige ondersteuning zorgen.

Nadat er vorig jaar is uitgebreid met een tweede area, is er dit jaar ruimte beschikbaar voor een derde area, The Forest. Met deze area wordt een chill-out gecreëerd, waar je naar de beste tracks kunt luisteren, onder het genot van een hapje en een drankje, mede mogelijk gemaakt door talentvolle artiesten uit de regio.

Voor de volledige line up check de Facebook pagina of houd de website goed in de gaten:

Iedereen moet met zijn tijd mee…
Met de verhuizing naar de nieuwe locatie is er ook een uitbreiding op de tijden van het festival. Er wordt maar liefst een uur eerder gestart en het festival gaat zeker anderhalf uur langer door. Hoe deze invulling eruit komt te zien wordt binnenkort bekend gemaakt.

That’s the Nature of Sound…
Na het moddervette Anthem van afgelopen jaar, geproduceerd door niemand minder dan E-Force, ligt er ook dit jaar een fantastisch Anthem klaar. Wie het Anthem van dit jaar heeft gemaakt, blijft nog even een verassing.

Hoe je op de hoogte blijft…
Informatie over het evenement is terug te vinden op de Website , waar alles op staat dat jij moet weten voor deze dag.

Daarnaast zijn er diverse social media kanalen waar de verse nieuwtjes, warm-up mixen en winacties aan bod zullen komen. Hiervoor kun je de volgende links gebruiken: Facebook & Twitter

Scoor je Tickets hier…
Wil je op tijd in het bezit zijn van een ticket en daarmee jouw plek verzegelen op Hurricane Outdoor. Zorg dan dat je een bezoek brengt aan de ticketshop!

Opwarmer…

Om alvast in de stemming te komen en warm te kunnen draaien voor het evenement, is hier nog een keer het Anthem van afgelopen jaar.

Enjoy to the max…

Tags

HurricaneOutdoorWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top