Skip to content

De Nachtzusters met “De Bonte Radio Buurtbus”

17 mei 20132 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 24 mei om 20.15 uur spelen de Nachtzusters hun radio/theater voorstelling “De Bonte Radio Buurtbus” in CC De Warenar, Kerkstraat 75 in Wassenaar .

De Nachtzusters zijn het leven in hun dorpje Spruw en Berg meer dan zat. Ze willen verhuizen, maar waarheen? Wat is de beste plek om te wonen. Kaat en Anna Schalkens gaan op onderzoek door heel Nederland en komen zo ook in Wassenaar. Is dat misschien voor hen de ideale plaats om zich te settelen?

Zij proberen daar door interviews met twee prominente Wassenaarders achter te komen. Onze gasten zijn: burgemeester Jan Hoekema en kunstenaar Wierd Wagenmakers.

En verder natuurlijk alles wat u van de Nachtzusters maar kunt verwachten, sketches over Wassenaar, straat-interviews, de rubrieken Kaat weet Raad en De Dooie Hoek, een live hoorspel en veel zang, humor en hilariteit.

Kaartjes: 070-5118382 www.warenar.nl/kaartverkoop

De Nachtzusters
Ottolien Boeschoten, actrice, bekend van Man bijt Hond en Jet van Boxtel, actrice en radiomaker. De Nachtzusters hebben 5 jaar lang een programma gehad op de VPRO radio waarin veel prominente Nederlanders werden geïnterviewd, van Marco Bakker, Hedy d’Ancona en Bettine Vriezekoop tot Hans Kazan, Frederique Spigt en Jaap van Zweden en nog 200 anderen. In 2006 hebben de Nachtzusters ook in diverse gemeenten de lijsttrekkersdebatten voor de gemeenteraadsverkiezingen geleid. Daarna verschillende theaterprogramma’s.

www.nachtzusters.net

Tags

De Bonte Radio BuurtbusDe NachtzustersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top