Ga naar hoofdinhoud

VVD Wassenaar ontvangt verenigingen

17 mei 201342 second read

Wassenaar – Woensdag 15 mei 2013 organiseerde de VVD Wassenaar haar traditionele verenigingenavond. Alle verenigingen die actief zijn in ons dorp waren uitgenodigd om langs te komen in de Warenar. Daar konden zij hun ideeën, wensen en knelpunten bespreken met de aanwezige VVD fractieleden, bestuursleden en wethouder Leendert de Lange.

Velen gaven daar gehoor aan, van sport- en muziekvereniging tot serviceclub en buurtvereniging. De gesprekken waren heel nuttig, de VVD heeft veel goede ideeën opgedaan, ook voor het verkiezingsprogramma 2014. Ook kwam er een aantal knelpunten aan het licht die onmiddellijke actie behoeven. De VVD gaat daar meteen mee aan de slag. Dank aan alle aanwezigen voor de nuttige avond. Kon uw vereniging helaas niet aanwezig zijn maar wilt u wel met de VVD van gedachten wisselen dan kunt u contact opnemen met Monique van Deursen via email: mvdeursen@wassenaar.nl of telefoonnummer 070 5110705.

Tags

VerenigingenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top