Skip to content

Blauw-Zwart F7 kampioen!

19 mei 20132 minute read

Wassenaar – Blauw-Zwart F7 is in de alles behalve makkelijke competitie 10e klasse 4 kampioen geworden. In totaal wist F7 haar trouwe fans in 14 officiële competitieduels 80 doelpunten voor te schotelen, waarvan 58 in het doel van de tegenstander. En op een kleine faux pas na, werd er elke week wel één of meestal drie punten verdiend in een wedstrijd.

De spelers van Blauw-Zwart F7 beleven hiermee een schitterende start van hun voetbalcarrière, waar die ook eindigen mag. David Witters werd topscorer, zowel qua eigen doelpunten (slechts ééntje) als ‘goede’ doelpunten. Maar David deed dit niet alleen. Zonder goed samenspel met en assists van Olivier Verweij, Lukas Pillen, Justin Volger, Sanne Bosch, Tim van Hilten, Seve de Maar, Joris Schalm, Olivier van Muilwijk en Rico Overdijkink was het anders gelopen. Het scorend vermogen bleef niet beperkt tot David. Vele spelers wisten één of meerdere doelpunten te maken. En niet minder belangrijk, alle spelers wisten veel tegendoelpunten te voorkomen. Lukas Pillen deed dat veelal als keeper, maar ook andere spelers (want Lukas kan ook prima voetballen) hebben laten zien te kunnen keepen. Soms zelfs op acrobatische wijze en zonder gebruik te maken van het recht om de bal met de handen aan te raken. Mooi en leuk om te zien was het (bijna) altijd, zowel het spel, het enthousiasme als ook de groei in behendigheid. Coaches Richard Witters en Albert Bosch zijn trots op het team, vooral ook vanwege het plezier in voetbal dat wij hebben gezien. Daarnaast mag de inbreng van trainers Glenn Verburg en Nick Allmers natuurlijk niet onvermeld blijven.

Wat het seizoen ook mooi heeft gemaakt, is dat de fans zich voorbeeldig hebben gedragen. Geen enkel fluitconcert gehoord of gesloopte tribune gezien (keurig!). Spelers en fans hebben een hechte band, zo is gebleken, hetgeen op deze leeftijd overigens niet verwonderlijk is. Het leven is een aaneenschakeling van herinneringen. Dit voetbalseizoen heeft er vele mooie gebracht, groot en klein. Dank aan alle betrokkenen hiervoor.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartKampioenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top