Skip to content

Winnaars fotowedstrijd ‘Oranje in Wassenaar’ ontvangen prijs

19 mei 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen maandag, 13 mei j.l. kon u lezen welke foto’s wij tot de winnende foto’s van de fotowedstrijd ‘Oranje in Wassenaar‘ hebben uitgeroepen. U – en de prijswinnaars ook niet, trouwens – wist toen nog niet wie de 1e, 2e en 3e prijs hadden gewonnen.

Gisteren, zaterdag 18 mei j.l., maakte Marco van Leeuwen tijdens de prijsuitreiking bij Langstraat33.nl bekend wie er resp. de 1e, 2e en 3e prijs had gewonnen. De 2e en 3e prijs, respectievelijk voor René van der Zweerde (vlag 4 mei) en Wim van Leeuwen (vrijmarkt), bestaat uit een uitvergroting (30×40 cm) van een foto naar keuze, afgedrukt door Langstraat33.nl. Ook voor René een heerlijke massagebon van Liangtse Wellness Wassenaar, en Wim ontving een mooie kaars in een vaas van Antraciet Living & Fashion.

De eerste prijs is gegaan naar Sabine Ruigrok v/d Werve. Haar foto met een impressie van de koningsspelen werd unaniem gekozen als meest oranje foto van Wassenaar. Omdat zij zelf aan het werk was werd de prijs door haar dochter (het meisje op de winnende foto) in ontvangst genomen. De prijs bestaat uit een uitvergroting (40×50 cm) van een foto naar keuze, afgedrukt door Langstraat33.nl, en een schitterende zilveren armband van Antraciet Living & Fashion.

Namens Langstraat33.nl, Liangtse Wellness Wassenaar en Antraciet Living & Fashion willen we onze winnaars van harte feliciteren.

Bent u deze keer (net) buiten de prijzen gevallen? Niet getreurd! Wassenaarders.nl is alweer druk bezig met het bedenken van een nieuwe wedstrijd, deze zal waarschijnlijk in de zomer gelanceerd worden. Houd Wassenaarders.nl in de gaten, spoedig zullen we meer informatie over deze wedstrijd op onze site vermelden.

Tags

FotowedstrijdOranjeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top