Skip to content

Recreanten B.C. Wassenaar vallen in de prijzen

20 mei 20132 minute read

Wassenaar – Ieder jaar organiseert de recreatiecommissie van Badminton Club Wassenaar verschillende activiteiten voor haar recreanten.

Aan het begin van de herfst starten zij met een herfstgrabbelton, gevolgd door een grabbelton in de kerstperiode van het jaar. In Januari en Februari beginnen de eerste wedstrijden van de onderlinge competitie. Badmintonners die op de maandag en/of donderdag naar Sporthal de Schulpwei komen om een partijtje badminton te spelen, kunnen deelnemen aan de onderlinge competitie. In totaal dit seizoen vijf deelnemende teams. Afgelopen maandag was de prijsuitreiking. Het 2e en 4e team zijn samen op de laatste plaats geëindigd. Op de derde plaats is het 1e team geëindigd. Tweede is team 5 van Rolf, Henk, Lonny, Sophia en Carola geëindigd. Winnaar van de onderlinge competitie 2012-2013 is het team van Dolf, Rob, Yvonne, Ria en Beate. Van harte gefeliciteerd.

Afgelopen maandag vond ook de eindgrabbelton plaats. Een wederom drukke en gezellige avond in de sporthal. Een hoop prijzen deze avond. Want niet alleen van de eindgrabbelton en de onderlinge competitie werden er prijzen uitgedeeld. Vanavond werd ook de grabbeltonwinnaar van seizoen 2012-2013 bekend gemaakt.

Behaalde punten van alle drie de grabbeltons zijn bij elkaar opgeteld. Marianne van leeuwen en Bernard van den Oever zijn de gelukkige winnaars. Met hetzelfde aantal punten twee kampioenen. Gefeliciteerd voor beide.

Op de maandag- en donderdag avond, maar ook op de woensdagochtend (55+) wordt er nog een paar weken fanatiek gebadmintond tot het einde van het seizoen. Kom gerust nog een keertje langs om een kijkje te nemen of om een shuttletje mee te slaan. Op www.bcwassenaar.nl kunt u terecht voor onze exacte speeltijden.

Tags

BadmintonRecreantenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top