Skip to content

Studenten organiseren feestelijke avond in Koninklijk Theater Carré

23 mei 20132 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse studente Emma van Rhijn organiseert, samen met drie mede studenten van de opleiding Media en Entertainment Management van de hogeschool Inholland Den Haag, een evenement voor Stichting FSHD. Het evenement vindt plaats in Koninklijk Theater Carré. De Stichting FSHD is gevestigd in Wassenaar en zamelt geld in voor onderzoeken naar de spierziekte FSHD. Veel mensen met FSHD zijn niet meer in staat om te glimlachen, een kind op te tillen, hun ogen dicht te doen als ze gaan slapen, op het strand te lopen of om de trap op te lopen. Dus tijd om te helpen!

Maandagavond 3 juni vindt het feestelijke evenement plaats in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Er is een prachtig programma samengesteld voor deze avond, waarbij de opbrengst natuurlijk geheel naar de Stichting FSHD gaat. Voorafgaand aan de show ‘Diva’s in Carré’ van Karin Bloemen en Cor Bakker is er een walking dinner in het restaurant van Carré. Tijdens dit diner vindt er een silent auction plaats waarbij er geboden kan worden op verschillende items. Ook is er de mogelijkheid om loten voor de loterij te kopen waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Na de show worden er nog een aantal mooie items publiekelijk geveild, de trekking van de loterij zal plaatsvinden en als afsluiting is er een feestelijke ‘afterparty’ waar gedanst kan worden!

Voor het bedrag van 115 euro ontvangt u een geheel verzorgde avond waarbij u ook Stichting FSHD steunt. Met uw hulp kunnen er onderzoeken naar medicatie voor deze spierziekte gefinancierd worden. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

Inschrijven kan op www.fshd.nl. Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes kunt u ook terecht op onze facebook: www.facebook.com/fshdnieuws. We hopen u daar te zien want FSHD heb je niet alleen!

Tags

FSDHTheater CarréWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top