Skip to content

Ingezonden: Tips “Eten bij de burgemeester” 2014

26 mei 201347 second read

Wassenaar – Zaterdag afgesproken met een paar leuke vrienden naar het festijn “Eten bij de burgemeester”. Na 15 minuten zijn we afgehaakt, jammer, waarom?

De muziek was zo irritant hard dat je geen woord waar je ook zat met elkaar kon uitwisselen. Volgens mij is het een culinaire aangelegenheid en geen Parkpop festijn. Een idee voor volgend jaar een meer passende band er laten spelen? Het is maar een idee:-)

Frederique Van Daalen

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

Eten bij de BurgemeesterWassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top