Skip to content

Ingezonden: Boeken-Brocante-Kunst markt MOET terug naar de Langstraat

27 mei 20132 minute read

Wassenaar – Helaas is de LANGSTRAAT niet meer de mooie situering voor deze exclusieve brocante markt. Omdat er minder dan een handvol winkeliers deze markt NIET in de Langstraat zien zitten i.v.m. met ‘verminderde belangstelling’ voor hun winkels en/of minder parkeerplaatsen…..???

Helaas luistert de winkeliersvereniging naar deze minderheid, vandaar de ‘veroordeling’ van deze markt naar Het Kloosterland!! Een totale misgreep: geen bezoekers en dus geen belangstelling!! Geen verkoop op Het Kloosterland!! Wassenaar krijgt aldus een etiket: DE SLECHTE PLAATS waar je aan een markt op Het Kloosterland kunt deelnemen. Bovendien was er deze zaterdag ook in de Langstraat helaas geen EXTRA drukte, ondanks de FairTrade en de uitnodiging Eten bij de Burgemeester. De burgemeester heeft ZELF kunnen constateren, dat Het Kloosterland NIET de ;plaats is oor deze exclusieve Brocantemarkt!! Willen standhouders aan de volgende markt massaal deelnemen : ACTIE burgemeester, gemeenteraad, politieke partijen, winkeliers/winkeliersvereniging en belangstellenden: De volgende keer op zaterdag 27 juli en 28 sept WEEEEEEEER IN DE LANGSTRAAT!!

Anton Siedsma

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

 

Tags

Boeken-Brocante-KunstMarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top