Skip to content

Nieuw boswachtersblog bundelt verhalen

27 mei 201358 second read

Wassenaar – Boswachter zijn klinkt als een romantisch beroep. Misschien droomde je er vroeger zelf ook wel van om boswachter te worden. En terecht, want de boswachters van Staatsbosbeheer maken van alles mee in de natuur. Hoe het is om boswachter te zijn, kun je vanaf nu meebeleven.

Met een nieuw weblog krijgen mensen de mogelijkheid om mee te kijken met het reilen en zeilen van de boswachters van Staatsbosbeheer in Randstedelijk groen. Het blog geeft een mooi kijkje achter de schermen van het werk van de boswachters. Het blog wordt geschreven door de boswachters van de driehoek Den Haag-Gouda-Leiden.

Vijf boswachters slaan de handen ineen voor deze nieuwe blog over de natuurgebieden Haagse Bos, Hollands Duin, Groene Hart, Bentwoud, De Balij en het Bieslandse Bos. De dynamiek van de stad is er merkbaar, terwijl er juist heel verrassend mooie natuur te vinden is. Dit zorgt ervoor dat het werk van een boswachter in het stedelijk groen geen dag hetzelfde is. Uiteraard houden de boswachters je ook op de hoogte van bijzondere natuurontwikkelingen, activiteiten en interessante natuurweetjes. Vanaf vandaag kun je via www.staatsbosbeheerzuidholland.wordpress.com de verhalen, foto’s en filmpjes van de boswachters volgen.

Tags

BoswachtersblogStaatsbosbeheerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top