Skip to content

Puur Natuur Markt met speciale actie voor Wassenaarse piraten, ridders, prinsessen en elfjes

28 mei 201338 second read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag vindt de tweede Puur Natuur Markt van dit seizoen plaats. De vorige keer was het een gezellige drukte op de markt, waar allerlei heerlijke streek- en biologische producten te koop waren.

Deze zaterdag wordt de markt opgeluisterd door een leuke actie van Caatje Hoeraatje en Souza for kids uit de Van Hogendorpstraat. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen jongens worden gefotografeerd in stoere piraten of ridderpakken en meisjes in prinsessenjurken of elvenpakjes.

Natuurlijk wordt de markt weer opgeluisterd met muziek. We hopen op mooi weer, dan kunnen de terrassen weer open en komt Wassenaar weer in zomersfeer. Bovendien kunt u er terecht voor heerlijk (spelt) brood van Kaptein, mediterrane producten en kruiden, bloemen, groente en fruit en nog veel meer. Tot zaterdag in het dorp!

Tags

BiologischPuur Natuur MarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top