Skip to content

Op Vaderdag vaders gratis entree bij Family Zumba Event

29 mei 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 16 juni organiseert de Wassenaarse Stichting Care4BrittleBones een Family Zumba Event voor het goede doel. De Stichting beoogt de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen met de zeldzame broze botten ziekte OI (Osteogenesis Imperfecta).

Mensen met deze ziekte breken hun botten extreem vaak. Daarnaast zijn er nog veel andere, vaak pijnlijkes ymptomen. Onderzoek vindt er nauwelijks plaats. Genoeg reden om deze mensen te helpen om een beter leven met deze ziekte mogelijk te maken. Hoe kun je helpen: door kaartjes te kopen voor het Zumba evenement dat de Stichting organiseert in Sporthal De Schulpwei in Wassenaar. Dit familiegerichte evenement (ervaring niet vereist) vindt plaats op Vaderdag op 16 juni van 11:00 – 13:00 (zaal open om 10:30).

Tickets kun je kopen via de website van de Stichting (www.care4brittlebones.org ,click vervolgens op de button Zumbathon Family Zumba op hun homepage). Volwassenen betalen 15 euro voor een ticket, kinderen (<12 jr.) betalen slechts 5 euro. En vaders betalen voor dit evenement NIETS, het is tenslotte Vaderdag! Eventuele meegenomen partners en kinderen van de vaders zijn natuurlijk meer dan welkom maar betalen wel de normale entree. Voor ieder verkochte ticket voor een volwassene staat ook nog iets bijzonders tegenover: 1 maand gratis sporten bij Njoy (boven het Sterrenbad), inclusief fitness en alle groepslessen Zumba, BBB, Total body workout, Fitboxing, etcetera. Een WIN – WIN – WIN: je neemt deel aan een super leuk evenement, steunt daarmee een Stichting die het waard is en mag ook nog eens een maand gratis sporten bij Njoy! Op de foto zie staat de 7-jarige Sophie die, op het moment dat de foto werd genomen, voor de vijfde keer hetzelfde beentje heeft gebroken en op haar jonge leeftijd al twaalf botbreuken achter de rug heeft. Help haar en haar lotgenoten en steun de Stichting Care4BrittleBones door deel te nemen aan dit evenement!

Tags

Care4BrittleBonesWassenaarZumba
Gerelateerde artikelen
Back To Top