Ga naar hoofdinhoud

Burgemeester en Wethouders brengen werkbezoek aan Maaldrift

31 mei 20132 minute read

Wassenaar – Op donderdag 30 mei bracht een afvaardiging van het college van burgemeester en wethouders op uitnodiging van ondernemers een kennismakingsbezoek aan Maaldrift. Burgemeester Hoekema, wethouder de Lange (Economische Zaken) en wethouder Beimers (Verkeer) werden door de ondernemersvereniging Maaldrift rondgeleid en brachten onder andere een bezoek aan aannemingsbedrijf G. van der Holst & Zn., Bouwcenter Wassenaar en verhuisbedrijf Lagerberg.

Tijdens de kennismaking is onder andere gesproken over parkeren, handhaving en een mogelijke uitbreiding in de toekomst. Ook is er gesproken over de problemen die de ondernemersvereniging ervaart om collectief te werken aan een sterk en veilig bedrijventerrein, waarbij de lusten én de lasten eerlijk worden verdeeld. ‘De bereidheid om een bijdrage te leveren aan de vereniging is afgenomen. Met een aantal concrete voorbeelden, moeten wij als vereniging laten zien dat het voor alle bedrijven van belang is om gezamenlijk op te trekken’, aldus Bert Lettinga de voorzitter van de ondernemersvereniging Maaldrift.

Schoon, veilig en werkbaar
Tussen de ondernemersvereniging en wethouder de Lange is onder andere afgesproken een vervolg-overleg in te plannen en daarbij de actiepunten van het bezoek verder te bespreken. ‘Maaldrift is voor Wassenaar een belangrijk bedrijventerrein waar 250 – 300 mensen werken. Om Maaldrift schoon, veilig en werkbaar te houden, is samenwerking tussen ondernemers onderling en de gemeente zeer belangrijk. Zo kan samen gewerkt worden richting de toekomst en kunnen problemen die spelen slagvaardig worden aangepakt’, aldus wethouder Leendert de Lange.

Tags

B&WWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top