Skip to content

‘Goede doelen modeshow’ Rijnlands Lyceum Wassenaar wederom succesvol

31 mei 20132 minute read

Wassenaar – Zoals elk jaar organiseren de leerlingen van het Rijnlands Lyceum een modeshow t.b.v. het goede doel. Gisteravond, 31 mei jl, was het weer zover: het atrium van het Rijnlands stroomde langzaam maar zeker vol. De zitplaatsen rond de catwalk waren al snel allemaal bezet. Niet alleen door leerlingen en ouders van het Rijnlands, maar ook door andere geïnteresseerde Wassenaarders.

Aan de modeshow deden leerlingen uit alle jaarlagen mee. Zingend en dansend betraden de mannequins in kleding van Pastelle, Gaudi, Gigi, The Giant, Hunkemöller, Chausette, Guapa, Heart Beach, Wood, By Chimo en Mannen in Pak het plankier. Allen konden rekenen op het enthousiaste applaus van het publiek. En hoewel de sfeer vooral vrolijk was, had deze modeshow een serieus doel.

De opbrengst van de kaartverkoop van deze show gaat namelijk naar Pimp my Village. Deze organisatie, die is opgericht door actrice en presentatrice (en oud-leerling van het Rijnlands) Georgina Kwakye, heeft als doel om arme mensen uit plattenlandsdorpen in de derde wereld landen te ondersteunen. Om de dorpelingen te bereiken werkt Pimp my Village nauw samen met migranten die projecten opzetten in hun vaderland. Met deze manier van werken hopen zij een nieuwe dimensie te geven aan internationale samenwerking.

Tags

RLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top