Skip to content

Stichting Hospice Wassenaar ontvangt €1328

31 mei 20132 minute read

Wassenaar – Op 30 mei is op symbolische wijze een geldbedrag van de medewerkers van Stichting Bronovo-Nebo uitgereikt aan twee goede doelen; Stichting Ambulance Wens Nederland en Hospice Wassenaar. Ieder doel ontvangt €1328,-.

Stichting Bronovo-Nebo vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Om die reden is per medewerker per kerstpakket 2012 een bedrag voor een goed doel ter beschikking gesteld. De medewerkers konden hiervoor een goed doel, dat hen na stond, aandragen.
Vertegenwoordigers van de gekozen goede doelen, de heer K. Veldboer, directeur Stichting Ambulance Wens Nederland, en de heer G.J.T Lansbergen, voorzitter Hospice Wassenaar, namen de cheques in ontvangst onder toeziend oog van de twee medewerkers die de doelen hadden voorgedragen.

Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wens Nederland: “We zijn hier heel blij mee. Met dit bedrag kunnen we weer vier wensen vervullen. Iedere dag merk ik aan het aantal aanvragen van terminale patiënten hoe groot de behoefte is. We bestaan nu zes jaar en kunnen elk bedrag goed gebruiken.”

De heer Lansbergen van Hospice Wassenaar weet direct een goede bestemming voor het geldbedrag. “De vijf gasten die we hier kunnen verzorgen willen we de beste en meest persoonlijke zorg verlenen. Door intensief gebruik zijn de sta-op-stoelen toe aan vernieuwing. Met deze bijdrage kunnen we dit gaan realiseren.”

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top