Skip to content

TV opnamen Huisje-Boompje-Beestje Op de Wassenaarse Slag

2 juni 20132 minute read

Wassenaar – De populaire en educatieve multimediale tv-serie voor leerlingen van groep 3 en 4, Huisje-Boompje-Beestje van de NTR, heeft opnamen gemaakt op de Wassenaarse Slag. De crew en acteurs waren daar te gast bij de Wassenaarse Reddingsbrigade.

De hoofdfiguren Raaf en Fahd gaan in deze aflevering op zoek naar avontuur op en rond het strand. Raaf, een lieve, ondeugende en soms wat naïeve vogel zoekt op eigen wijze uit hoe de dingen in elkaar steken en dat leidt vaak tot komische situaties. Raaf zal in deze aflevering van alles beleven wat de kinderen uit de doelgroep ook kunnen beleven op het strand. Een gevaarlijk diepe kuil graven, spelenderwijs verdwalen, een kwal onderzoeken enz.

Ondertussen meldt Fahd zich bij de reddingsbrigade om uitleg te krijgen wat een Beach Lifeguard zoals op een dag mee kan maken. Aan Fahd wordt door de Lifeguard uitgelegd dat het werk van de lifeguard erg uiteenloopt; van het plakken van een pleister tot aan een redding uit zee. Ook worden de situaties van Raaf belicht en wordt aan de kinderen uitleg gegeven wat zij in deze situaties het beste kunnen doen.

Aflevering 541; “Een dagje op het strand” wordt op woensdag 12 juni 2013 om 09.15 uur uitgezonden via Nederland 3 en is daarna te zien op uitzending gemist.

Meer weten over de serie; www.schooltv.nl.
Meer weten over de Wassenaarse Reddingsbrigade; www.wrb.biz of www.facebook.com/reddingsbrigade.wassenaar.

Tags

Huisje-Boompje-BeestjeWassenaarWassenaarse Reddingsbrigade
Gerelateerde artikelen
Back To Top