Skip to content

Dol-Fijn Kinderopvang Wassenaar viert lentefeest

4 juni 20133 minute read

Wassenaar – Het lenteweer liet zich niet van haar beste kant zien. Toch waren er tijdens het jaarlijkse lentefeest van Dol-Fijn Kinderopvang veel kinderen, ouders en hun familie. Dol-Fijn Kinderopvang bestaat 15 jaar en organiseert jaarlijks een gezellig lentefeest voor haar kinderen met hun ouders en familie. Dit jaar stond het thema Disney centraal en iedereen had ontzettend zijn best gedaan om er zo mooi mogelijk uit te zien. Aan het begin van het feest kwam de burgemeester langs voor een gezellig kopje koffie.

Directeur/eigenaar Wendy van den Ende- te Boekhorst: ‘Het jaarlijkse lentefeest is altijd weer een mooi moment om terug te kijken op het jaar en vooruit te kijken naar wat komen gaat. In deze tijd zie je dat veel kinderdagverblijven noodgedwongen de deuren moeten sluiten. Gelukkig staat Dol-Fijn stevig in haar schoenen, maar toch is het ook voor ons naar om te zien en ervaren dat ouders hun baan verliezen en daardoor geen gebruik meer kunnen maken van de kinderopvang.” Kinderen gaan dan niet meer naar de opvang en missen daardoor sociale contacten in hun vroegkinderlijke ontwikkeling. Juist kinderopvang biedt en leert kleine kinderen om te gaan met elkaar. Een kind is zo goed voorbereid op school. Doordat veel ouders kun kind niet meer naar de opvang kunnen sturen krijgen veel kinderen in Nederland dit niet meer mee. Wendy: ” Dit vindt ik een zeer slechte ontwikkeling. Ik hoop dat de overheid zich heel snel gaat beraden om de vergoedingen te herzien.”

Goed doel
Dol-Fijn kiest elk jaar een goed doel om geld voor in te zamelen. Dit jaar is gekozen voor de zorg- en kinderboerderij Wassenaar. “Onze kinderen komen met grote regelmaat op de kinderboerderij, zij vinden dit altijd erg leuk. Om deze bijzondere boerderij dit jaar te ondersteunen, daar waren de pedagogisch medewerkers van Dol-Fijn het allemaal over”, aldus Wendy van den Ende. Met een loterij is in totaal € 350,- opgehaald. De prijzen waren aangeboden door veel Wassenaarse ondernemers:De Bosrand, Luciano, Marius, fotostudio v.d. Plas, LJ Sport, Bakkerij Stijnman, Leo&Mick’s bloemen, Kaatje Hoeraatje, Broeders, Bagel Alley, Mieli, Bruna, Bloemen en seizoenen, bakkerij Stijnman, Keurslager Groeneveld, Groeneveld Natuurlijk, The perfect taste, Video World, Me Gusta, Roos&Co, De hoofdprijs werd aangeboden door restaurant ‘De Badmeester’, een 3-gangen-diner voor twee en met professionele oppas aan huis verzorgt door Dol-Fijn.

Wendy: “We kijken terug op een zeer geslaagd feest met allemaal blije gezichten. Op deze feestelijke dag opende Dol-Fijn ook haar nieuwe NSO Dol-Blij, in het gebouw Sion tegenover Dol-Fijn.” Voor meer informatie over Dol-Fijn Kinderopvang en NSO Dol-Blij kijk op www.dol-fijnkinderopvang.com of bel 070-5118936.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top