Skip to content

Einde jeugdcompetitie Badminton Club Wassenaar

6 juni 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag stonden de laatste thuiswedstrijden in Sporthal de Schulpwei voor de jeugdteams van Badminton Club Wassenaar op het programma. Tegelijkertijd was dit de laatste training van het seizoen op zaterdag voor de jeugdleden. Een mooie gelegenheid om voorafgaand aan de wedstrijd alle kampioenen te huldigen en om trainster Mandy Akerboom in het zonnetje te zetten. Mandy heeft maar liefst tien jaar training geven aan de jeugd van BCW. Mandy, bedankt voor je inzet!

Natuurlijk is ook het jongensteam een aantal weken geleden al kampioen geworden. Zij zijn vandaag gehuldigd. Remco de Rooij, Maarten Konings, Guilliaume van Toer, Dennis Klaverveld en Ben van Keppel, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie overwinning.

Naast het jongensteam nog een kampioen. Svetlana Martimort heeft het seizoen meegespeeld in een competitieteam van Dynamo Sassem, de badmintonvereniging uit Sassenheim. Svetlana is met haar team ook kampioen geworden. Svetlana, gefeliciteerd.

Na de huldiging was het tijd om de laatste wedstrijden te gaan spelen. Jeugdteam 1 wint met 6-2, jeugdteam 2 verliest nipt met 3-5, jeugdteam 3 speelt gelijk. Jeugdteam 4, het jongensteam is kampioen. Ook beide Opstapteams hebben het dit jaar goed gedaan. Opstapteam 1 wint met 7-1 en Opstapteam 2 speelt 4-4. Op onze website, www.bcwassenaar.nl in binnenkort te vinden op welke plaats alle teams zijn geëindigd.

De jeugd staat komend weekend nog een leuk weekend te wachten. Sinds jaren gaat de jeugdafdeling weer op kamp. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen bij BCW.

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top