Skip to content

Wandeling en gratis koffie voor mantelzorgers

7 juni 201348 second read

Wassenaar – Stichting Rondom Mantelzorg organiseert donderdag 27 juni een wandeling. Mensen die voor een chronisch zieke of gehandicapte partner, kind, buur of vriend zorgen en er even tussenuit willen, kunnen zich hiervoor aanmelden.

Door het wandelen wordt de hoofd even leeggemaakt en wordt er nieuwe energie opgedaan. Een fysiotherapeut begeleidt de wandeling en laat zien wat de juiste manieren zijn om te lopen zonder lichamelijke ongemakken of blessures te krijgen. Na de wandeling is de mogelijkheid om met elkaar een kop koffie of thee te drinken. Eerste kopje is gratis. Mantelzorgers uit Voorschoten en Wassenaar kunnen zich aanmelden. Indien mantelzorgers uit Wassenaar vervoer nodig hebben, kunnen zij dit aangeven bij aanmelding. Tegen een kleine vergoeding wordt een busje ingezet van en naar een vast vertrek- en aankomstpunt. Aanmelden kan tot 20 juni a.s. bij Mieke Klein van Stichting Rondom Mantelzorg, tel. 06 57 97 10 64 / 079 750 23 80 en mieke.klein@rondommantelzorg.nl. Verzamelpunt: Het Wapen van Voorschoten, Voorstraat 16 in Voorschoten. Datum: Donderdag 27 juni van 14.00 uur-16.00 uur.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top