Skip to content

Open inloop bridge zomer drives

8 juni 201337 second read

Wassenaar – Bridgevereniging Groot Deyleroord organiseert ook dit jaar weer “zomerdrives”op de dinsdagavonden. Een ideale gelegenheid om een nieuw partnerschap uit te testen en of nieuwe systeemafspraken te oefenen.

Aanmelden aan de zaal, Hofcampweg 3 te Wassenaar vanaf 19.15 uur tot uiterlijk 19.45 uur, of per email, bellekomvogels@ziggo.nl. We spelen in meerdere lijnen; ook beginners zijn van harte welkom. Bridgers zonder vaste partner, kunnen zich telefonisch aanmelden 06 51 35 9334. De entree is 6 euro per paar. We spelen met bridgemates, de uitslag is direct na afloop bekend en de eigen scores worden dezelfde avond per mail aan u verzonden. We hebben enkele leuke prijzen en als u uw NBB nummer aan ons doorgeeft, kunt u ook nog meesterpunten toegekend krijgen. De eerste speelavond is 4 juni a.s.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top