Skip to content

St. Jozefschool viert 45 jarig bestaan

8 juni 20130 second read

Wassenaar – De St. Jozefschool bestaat dit jaar al weer 45 jaar! De komende weken vieren we dat met de kinderen, ouders en andere belangstellenden.

Op school wordt het jubileum met de kinderen gevierd door middel van het project “de oude school”. Daarin leren de kinderen hoe het vroeger op school ging en wat er in 45 jaar allemaal veranderd is. Tussendoor zullen de kinderen verwend worden met onder andere Oudhollandse lekkernijen en een theatervoorstelling. We sluiten het project af met een open huis waarbij iedereen welkom is om in de school te komen bekijken wat de kinderen geleerd en gemaakt hebben. Direct aansluitend zullen wij met elkaar feest vieren op het schoolplein en bij slecht weer in de school.
Het open huis en feest zullen plaatsvinden op woensdag 19 juni. Van 17.00 tot 18.00 is de mogelijkheid om in de klassen te kijken en Oudhollandse spelletjes te doen. Vanaf 18.00 zullen wij buiten verder feesten tot ongeveer 19.00.

We nodigen hierbij leerlingen, ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms, oud leerlingen en alle belangstellenden uit om deze middag te komen. Heeft u dus bijvoorbeeld (nog) geen kinderen op school, maar wilt u weleens zien wat er gedaan wordt in de school, dan bent u ook van harte welkom!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top