Skip to content

Grandioze dansuitvoering Balletstudio Wassenaar

12 juni 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend, op zaterdagavond 8 juni & zondagmiddag 9 juni, was de jaarlijkse uitvoering van Ballet Studio Wassenaar afdeling van Snel en lenig. Het thema van dit jaar was: Welcome to the movies.

Het was een spetterende dansvoorstelling vol prachtige filmmuziek. De volgende dansstijlen van de afdeling hebben zich op een fabuleuze wijze gepresenteerd: Klassiek ballet, Selectie Klassiek ballet, Streetdance, Selectie Streetdance en Wedstrijd Streetdance. En ook de Modern, dat in oktober 2012 is gestart, zag er spectaculair uit.

Alle kinderen en jonge dames, die bij de vereniging actief met dans betrokken zijn, hadden de afgelopen maanden hard geoefend. De dansdocenten Annalee Duppen (selectie streetdance en wedstrijdgroep streetdance), Laura Donders (streetdance) en Ashuka Watanabe (klassiek ballet, selectie klassiek ballet en moderne dans) hadden de lat weer eens enorm hoog gelegd. En het is ze gelukt! Iedereen heeft laten zien dat dans mooi en leuk is. Chapeau!

Een woord van dank aan alle vrijwilligers achter de schermen die een dergelijke uitvoering mogelijk maken. Nog een klein woord van dank aan de technicus Raymond van het Adelbert, die instaat was om de show met zowel het geluid als het licht een extra dimensie te geven. Hij zorgt ook dat de hele show op dvd komt. En Videoland Wassenaar voor de filmposters die de foyer mooi aankleedde.

Eigenlijk zeggen foto’s meer dan tekst. Foto’s zullen ook op onze website geplaatst worden om een impressie te geven van de uitvoering. En volgend jaar doen we het gewoon weer!

En meedoen kan natuurlijk altijd, kom dan maar eens kijken tijdens een les; meer informatie: www.snelenlenig.nl of mail: dans@snelenlenig.nl. Ondanks dat de uitvoering nu geweest is gaan de lessen tot aan de zomervakantie gewoon door.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top