Skip to content

Geslaagd? Gefeliciteerd!

13 juni 201342 second read

Eindelijk! Vandaag krijgen alle leerlingen die eindexamen (VMBO, HAVO, Vwo) hebben gedaan, te horen of ze zijn geslaagd. Bij deze wil de redactie van Wassenaarders.nl alle geslaagden alvast van harte feliciteren!

Ken je iemand die geslaagd is en het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Stuur dan een foto van diegene, met naam, school(type waarvoor hij/zij geslaagd is) en korte felicitatietekst naar info@wassenaarders.nl en/of plaats een bericht op onze Facebookpagina. Dan zorgen wij voor de rest.

Helaas is het niet voor iedereen nu al feest, sommigen leerlingen krijgen te horen dat ze toch moeten gaan herkansen, of zelfs dat het examenjaar moeten overdoen. Dat is teleurstellend nieuws en we willen diegenen bij deze een hart onder de riem steken: zet ‘m op en maak er toch een mooie zomer van!

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top