Skip to content

STOP RijnlandRoute “Neemt u spandoeken mee!”

13 juni 20132 minute read

Wassenaar – Op woensdag 19 juni as. bespreekt de Statencommissie Verkeer en Milieu vanaf 14.00 u. in de landschapszaal van het provinciehuis het Uitvoeringsbesluit RijnlandRoute.

Hiermee hoopt de provincie de realisatiefase van de RijnlandRoute in te kunnen gaan. De bedoeling is, dat de Statencommissie Verkeer en Milieu de voltallige Provinciale Staten adviseert die op woensdag 26 juni as. vanaf 10.00 u. in de Statenzaal van het provinciehuis ook over het Uitvoeringsbesluit spreekt.

De provincie denkt nu de realisatiefase in te kunnen gaan. Dat getuigt van weinig realiteitszin. Alleen al financieel loopt de provincie met de uitvoering van de RijnlandRoute-plannen grote risico’s. De accountant van de provincie waarschuwt hiervoor, zie het bericht van 17 mei via www.behoudrijnland.nl/persberichten. Het verzet van de bewoners langs de Rijnlandroute door Voorschoten (Park Allemansgeest en Het Wedde) en langs Leiden Stevenshof is beslist niet gebroken. Ook de bewoners van Tienhuizen, bij het Valkenburgse meer, zullen hun woning niet zonder strijd verlaten, een strijd die wij blijven steunen!!

We roepen u daarom op aanwezig te zijn bij de vergaderingen van 19 én 26 juni aanstaande, in ieder geval bij de vergadering van de Statencommissie op woensdagmiddag 19 juni as.. Zo laten we aan de provincie zien dat het verzet tegen de RijnlandRoute serieus is en doorgaat.

Neemt u spandoeken mee!

Tags

RijnlandRouteWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top