Skip to content

Rijnlands Lyceum Wassenaar feliciteert de geslaagden MAVO, HAVO en VWO.

14 juni 20132 minute read

Elk jaar is de examentijd een spannende tijd. Niet alleen de examenkandidaten zijn (licht )gespannen voor de examens, ook het (onderwijs ondersteunend) personeel en de schoolleiding van het Rijnlands Lyceum zijn ieder jaar weer benieuwd hoe de examens zullen zijn en wat de normering zal worden. Dit jaar was het uitzonderlijk spannend. Gelukkig kregen gisteren alle eindexamenkandidaten dan eindelijk bericht. Bij deze feliciteert het Rijnlands Lyceum Wassenaar alle geslaagde leerlingen van harte.

 

Trots en blij is het Rijnlands met de behaalde diploma’s van:

MAVO

Jeroen Aalbers, Pippa Bestebreurtje, Bram de Groot, Veerle van der Gun, Anthony Kievid, Rogier Muijen, Charelle Oliehoek, Bart Oomens, Beau van Pamelen, Robert Righolt, Bo Smit.

HAVO

Martijn Bartels, Jasmijn van Beekum, Friso van de Beeten, Sara Blanken, Max Burgers, Maxime de la Croix, Tara Doedijns, Guusje Hoogeveen, Barbara de Jong, Charlotte Kohlinger, Anita Lataklif, Florentine van der Linden, Julia van der Meijden, Muna Mohamed, Sophie Morshuis, Emma Muller, Quinten Ridderbos, Mushtaaq Saleh, Stephan Salzer Levi, Shahab Sherafati, Marijne Visser, Sebastiaan Visser, Josine van der Werff, Koen Willems of Brilman, Jasper Zeevenhooven, Marc van Zuijlen van Nijevelt.

Vwo

Olivier Barge, Sasker Bestebreurtje, Maxime van Beukering, Daan Bonset, Hidde Boven, Hugo Brouwer, Robert Busch, Tessa Dinger, Sabina van Driel, Emma Eltringham, Willem van der Gaag, Ruben Gerts, Danique Grol, Sylvie de Haas, Thomas Huizing, Rene de Jongh, Oscar Keunen, Tycho Klessens, Max Kloet, Marit Kooloos, Maarten Koopman, Michael Kwee, Jikke de Lange, Romy Menten, Isabell Nevins, Naomi Nevins, Rebecca Nevins, Gijs Peters, Eric van der Putten, Sophia Ramaer, Maud Reijntjes, Christiaan de Ronde Bresser, Reinier de Rooij, Edsko Schuitema, Stefanie Siedenburg, Kevin Soederhuijsen, Diederik van Soest, Merlijn Teepe, Martine Trip, Victor de Valk, Anne Versteeg, Thomas Visser, Linde Vrolijk, Myrthe Weltak, Alexander Witkamp, Gabriel Yong.

Gymnasium

Anouk van den Assem, Simon van Baal, Caroline Boissevain, Emma Clemens, Felix van Doorn, Julia van der Elst, Mecheltje Fokkema, Monica Ganesh, Robin Hendrickx, Christine de Jong, Gihan Karunatilaka, Diederick Levi, Eveline Mathol, Jelmer Quist, Maurice de la Rambelje.

En voor degenen die toch nog moeten herkansen: succes en zet ‘m op!

Tags

rijnlands lyceum wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top