Skip to content

Neem biebpas mee op vakantie!

16 juni 20132 minute read

Wassenaar – Vier nieuwe provincies sloten zich onlangs aan bij het loyaliteitsprogramma van de Bibliotheek Voordeel met je Biebpas. Hierdoor kunnen voortaan 3,5 miljoen bibliotheekleden in Nederland gebruik maken van kortingen en extra’s bij partners van de Bibliotheek.

Gevarieerd aanbod
Sinds enige jaren krijgen bibliotheekleden in Brabant, Gelderland, Noord- en Zuid-Holland op vertoon van de biebpas al voordeel bij verschillende organisaties (zoals theaters, dierenparken, musea, filmhuizen, pretparken en festivals). Wegens succes hebben nu vier nieuwe provincies aansluiting gezocht bij Voordeel met je Biebpas. Bibliotheekleden in Overijssel, Limburg, Flevoland en Zeeland kunnen nu ook gebruik maken van de vele leuke acties.

Ook groeit het aantal aanbiedingen met de aansluiting gestaag en bieden partners zoals het Rijksmuseum Twente, Attractiepark Slagharen, Toverland, Tuinen Mondo Verde en Mien Ruys dan voordeel aan de leden van de Bibliotheek. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen op het gebied van kunst & cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur zijn te vinden op www.voordeelmetjebiebpas.nl
In Voorschoten zijn o.a. Kasteel Duivenvoorde, De Concertkamer, St. Cultureel Gebruik Dorpskerk, Andreas Kappers & Wellness en Speelotheek Bij Tante Leen partners van de bibliotheek.

Bibliotheek is helemaal bij de tijd
Het loyaliteitprogramma is één van de manieren waarop de Bibliotheek het lidmaatschap voor haar leden nog aantrekkelijker wil maken. Met het Bibliotheekabonnement krijg je toegang tot betrouwbare informatie en een megacollectie boeken, inclusief de nieuwste romans. Ook heb je de keuze uit vele dvd’s (voor thuis op de bank) en een brede variatie aan tijdschriften. Daarnaast biedt de Bibliotheek werk- en studieplekken met gratis WiFi en goede koffie, waar je rustig kunt werken of waar je elkaar kan ontmoeten. Daarbij worden er in de Bieb regelmatig interessante activiteiten georganiseerd, kijk voor meer inspiratie op www.obvw.nl

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top