Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger week 25 2013

17 juni 201343 second read

Wassenaar – Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* Mentor (vacaturecode A 048): Wie wil ouderen en gehandicapten zonder vangnet begeleiden bij het nemen van beslissingen over zorg en medische behandelingen?
* Maatje (vacaturecode H 051): Gehandicapte rolstoelgebonden jongeman (36) zou af en toe op stap willen (bijv. bioscoop, stad, casino) en zoekt een maatje om dat samen mee te doen. Hij maakt gebruik van de rolstoeltaxi.
* Chat medewerker (vacaturecode H 046): Wie wil het “luisterend oor” zijn van mensen in isolement die hun verhaal kwijt willen aan iemand die met hen mee wil denken? Relevante training van 3 dagdelen voorzien (start september).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, info@vrijwilligerscentralewassenaar, tel. 070 511 31 33, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top