Skip to content

WZK sluit seizoen spetterend af

17 juni 20132 minute read

Wassenaaar – Zaterdag 15 juni heeft WZK Zwemmen het succesvolle seizoen goed afgesloten met de clubkampioenschappen en daar op volgend een barbecue.

Tijdens de clubkampioenschappen is er hard gezwommen. Bij de meisjes ging de titel naar Isis Beres, bij de jongens naar Paul McKenzie, bij de dames naar Michelle Bellkom en bij de heren naar Alex Vermeulen.

Na de clubkampioenschappen was het tijd voor de barbecue. Met ruim 200 mensen was dit onwijs gezellig! Het weer zat gelukkig mee waardoor iedereen buiten kon genieten van het heerlijke eten. Wij willen dan ook graag Bagel Alley, Me Gusta, Slagerij Christiaanse, Bouwbedrijf van Veen, Scouting van Woesik en alle vrijwilligers bedanken. Mede dankzij hen is de barbecue zo’n succes geworden.

Ook tijdens de barbecue werden er nog prijzen uitgedeeld vanuit de afdeling Waterpolo. De Zilveren Polobal ging naar Aryan van der Lee en Johan Stoute voor hun inzet voor de club. Thom de Jong mocht de Patrick van Vlodropbokaal in ontvangst nemen voor zijn inzet voor WZK op allerlei fronten. De Ben Kenediebokaal ging naar Bas van der Lee en Daphne van der Linden en de Bart Timmermansbokaal ging dit jaar naar Dennis van Steen.

Al met al was het een goede afsluiting van het seizoen. Op naar volgend jaar!

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top