Skip to content

Gestolen auto teruggevonden, politie onderzoekt de zaak

20 juni 201342 second read

Wassenaar – In de nacht van maandag 17 juni 2013 op dinsdag 18 juni 2013 is er van de Schout bij Nacht Doormanlaan een grijze Landrover gestolen die in de ochtend van de 18e teruggevonden werd op de Oostveenseweg in Schipluiden. De politie zoekt getuigen van de diefstal.

Op het moment dat het voertuig werd teruggevonden waren verschillende onderdelen uit de auto gedemonteerd. De recherche van de politie Wassenaar doet onderzoek naar aanleiding van de diefstal van deze auto en komt graag in contact met getuigen.

Tips? Bel de politie!
Heeft u iets verdachts gehoord of gezien in de nacht van 17 op 18 juni op de Schout bij Nacht Doormanlaan in Wassenaar, of heeft u bijvoorbeeld gezien wie de auto in de tussenijd gebruikt heeft? Belt u dan met de politie in Wassenaar via 0900-8844. Liever Anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top