Skip to content

Spetterende voorstellingen DanSwing!

20 juni 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen 2 weekenden waren er weer voorstellingen van DanSwing in de st. Jozefschool te Wassenaar.

Nadat in januari de streetdance, tap, musical, zumbatomic en selectiegroepen op hadden getreden, was het dit keer de beurt aan de groepen van ballet, modern/jazz, hiphop, urban, breakdance en zang/acteren om 4 voorstellingen te geven. In januari waren de voorstellingen al uitverkocht en ook nu zat de zaal tot vier keer aan toe bomvol. De voorstellingen begonnen met een bewerking van Oliver Twist. Een verkorte versie van het verhaal met een aantal van de bekende liedjes werden op een leuke manier gebracht onder de titel “Olivia!”. Daarna zorgde onder andere de breakdance act voor wat stoere variatie. De spetterende hiphop dansen staken mooi af tegen de mooie en vooral ook schattige balletdansen. Bij de modern/jazz en urban dans viel vooral de gelijkheid en het hoge niveau op.

De allerkleinste leden van DanSwing deden niet mee aan de voorstellingen. Bij de muziek op schoot (1-3 jaar) en de ADV (3-4 jaar) waren kijklessen. Deze kinderen mochten hun ouders en andere familieleden meenemen om naar de les te kijken. Volgend seizoen zullen alle groepen samen meerdere grote voorstellingen geven ter ere van het 5 jarige bestaan van DanSwing. Als jij mee wilt doen met de voorstellingen volgend seizoen, kom dan gerust eens een gratis proefles meedoen!

Ook voor volwassenen zijn er allerlei lessen in verschillende dansstijlen, maar bijvoorbeeld ook yoga en zangles. DanSwing is niet alleen de goedkoopste dansschool van Wassenaar, maar met zoveel enthousiaste en professionele docenten ook de dansschool met het meest uitgebreide aanbod aan stijlen voor alle niveaus en leeftijden.

Kijk voor meer informatie op www.danswing.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top