Ga naar hoofdinhoud

28 juni YOUR LIFE yoga avond, yoga is voor iedereen!

21 juni 20133 minute read

Wassenaar – Vrijdag 28 juni organiseert YOUR LIFE sportsclub een YOUR LIFE yoga avond waarin alle Body & Mind lessen aan bod komen. Er wordt achtergrond informatie gegeven over wat yoga precies is en wat de voordelen van het beoefenen van yoga zijn. Het Body & Mind team neemt je graag mee op reis in de werelden van Easy Flow Yoga, Power Yoga en BODY BALANCE. Een avond om eens kennis te maken met yoga in diverse vormen.

YOUR LIFE sportsclub heeft als missie mensen met plezier laten sporten, zodat bewegen onderdeel wordt van hun leefstijl en hun gezondheid verbetert. Iedereen is druk, legt zichzelf hoge verwachtingen op zodat er nauwelijks ruimte is voor ontspannen en tot jezelf komen. In onze gezellige en moderne sportsclub bieden wij diverse individuele- en groepstrainingen aan zodat leden zich kunnen opladen en een goed gevoel opdoen.

Er zijn mensen die yoga associëren met zweverigheid, de hele tijd stil liggen op een matje en het maken van zoem- en bromgeluiden. YOUR LIFE yoga anno 2013 zal niet aan die verwachtingen voldoen! YOUR LIFE sportsclub is van mening dat Yoga namelijk voor iedereen is! Onze yoga betekent aandacht voor bewuste ademhaling en natuurlijk bewegen waarbij het complete lichaam betrokken is. We werken aan het verstevigen van je spieren, het vergroten van je lenigheid en verbeteren van je houding. Hierdoor nemen de spanningen en stress in je lichaam af zodat je je fitter, kalmer en energieker voelt. Het tempo en de intensiteit van onze Yoga wordt bepaald door de deelnemers in onze lessen. Ons Body & Mind team is opgeleid om op verschillende niveaus les te geven en zullen tijdens de lessen verschillende opties aanbieden waardoor iedereen zijn of haar uitdaging aan kan gaan.

Voordelen van YOUR LIFE yoga:
• Verbetering van adembeleving en concentratie
• Meer flexibiliteit en balans
• Vastzittende spieren worden losgemaakt zoals in nek en schouders
• Je leert spanningen signaleren en voorkomt stress
• Verbetert je lichaamshouding en versterkt rompspieren
• Meer kracht in je hele lichaam en dus figuurcorrectie
• Voorkomt blessures
• Door het lichaam stil te laten staan en bewust te worden van de ademhaling vermindert de aanmaak van o.a. stresshormonen die lichamelijke klachten veroorzaken.

Iedereen die geïnteresseerd is kan bellen met YOUR LIFE sportsclub tel 071 561 1906 en mag gratis deelnemen. Ook kan men inschrijven door een e-mail te sturen naar info@yourlife.nl ovv: yoga avond en naam en telefoon nummer. De avond in YOUR LIFE sportsclub aan de Industrieweg 4 te Voorschoten begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 als afsluiting drinken we gezamenlijk een kopje thee.

Tags

Wassenaar
Back To Top