Ga naar hoofdinhoud

Betaalautomaat van parkeerterrein opengebroken

21 juni 201344 second read

Wassenaar – In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 juni 2013 is een betaalautomaat op een parkeerterrein aan de Wassenaarseslag (2242PG) te Wassenaar opengebroken. De daders hebben het geld dat in de automaat aanwezig was weggenomen.

De recherche van de politie Wassenaar onderzoekt deze zaak en vraagt mensen die in de voornoemde nacht iets verdachts hebben gezien contact op te nemen.

Uit onderzoek van camerabeelden is gebleken dat het vermoedelijk gaat om 3 daders. Te zien is dat deze 3 daders vermoedelijk zijn gestoord gedurende hun handeling door een voorbijrijdende auto.

De politie komt graag in contact met de bestuurder van de auto die in de voornoemde nacht tussen 03.00 – 04.00 uur op de Wassenaarseslag is geweest. Bent u deze bestuurder of heeft u informatie over deze diefstal, bel de politie op nummer 0900-8844. Heeft u informatie over deze diefstal maar blijft u liever anoniem? Bel dan meld misdaad anoniem op nummer 0800-7000

Tags

BurgernetPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top