Skip to content

“Klassiek meets Musical” met Ernst Daniël Smid & Mariska van Kolck

21 juni 201358 second read

Wassenaar – Op vrijdag 5 juli 2013 dient het fraai uitgelichte kasteel en de prachtige tuin van Kasteel de Wittenburg als sprookjesachtig decor voor een uniek en intiem concert van Mariska van Kolck en Ernst Daniël Smid.

Zangeres en musicalster Mariska van Kolck, bekend van onder andere de musicals “Oliver!” en “Chicago” vormt samen met de internationaal befaamde bariton en presentator van “Una Voce Particolare”, Ernst Daniël Smid, een bijzondere combinatie. De keukenbrigade van Kasteel de Wittenburg zorgt onder leiding van chef-kok Jan-Willem Rietveld voor de culinaire invulling van de avond. We ontvangen u met een glas Laurent-Perrier en serveren u gedurende de avond een walking dinner met als afsluiting een feestelijk grand dessert buffet. Parkeren en gebruik van onze garderobe is voor onze gasten uiteraard kosteloos.

In de prachtige, feeërieke tuin van Kasteel de Wittenburg komt dit concert volledig tot zijn recht. Zowel in de zomermaanden als in het najaar treden nog diverse andere gearriveerde artiesten op, waaronder Wouter Hamel, Mathilde Santing en Laura Fygi. Meer informatie en kaarten zijn te verkrijgen via www.wittenburg.nl.

Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top