Skip to content

“Witte Wolken” in Pathé bij Midvliet FM

22 juni 20132 minute read

Wassenaar – De eerste lange speelfilm van de Voorburgse Eva Knoet “Witte Wolken” staat woensdag 26 juni tussen 19:00 en 20:00 uur centraal in Van Horen Zeggen bij Midvliet FM.

De film van de Voorburgse filmregisseur, scenarioschrijver en producent werd afgelopen zondag voor de eerste keer na de première vorige maand vertoond in bioscoop Pathé. Hetzelfde theater aan het Buitenhof in Den Haag waar de première plaatsvond.

Van Horen Zeggen bracht een bezoek aan het filmtheater en maakte opnamen van deze bijzondere gebeurtenis, waarbij voorafgaand aan de filmvertoning een muzikaal optreden plaatsvond van de maker van de filmmuziek voor Witte Wolken. Na afloop van de film kreeg het publiek de gelegenheid om tijdens een Q and A vragen te stellen aan de makers en acteurs van de film.

Een uitgebreid verslag hiervan is te horen op woensdag 26 juni in Van Horen Zeggen. Dit kunst- en cultuurprogramma wordt uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Op donderdag is de herhaling van 18.00 tot 19.00 uur.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top