Skip to content

Stoere indianen bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam

24 juni 20132 minute read

Wassenaar – De bevers (jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam hadden in het weekend van 22 en 23 juni 2013 hun jaarlijkse weekendkampje. Dit jaar was het thema indianen en een medicijnman had hulp nodig.

In de middag waren de bevers druk bezig met het knutselen van indianentooi en werden er veel leuke spelletjes gedaan waarmee de bevers konden laten zien echte indianenkrijgers te zijn. Na de pannenkoeken en de afwas werden er marshmallows geroosterd boven een waxinelichtje. Helaas was er geen kampvuur doordat het heel erg regende. Inmiddels was het inmiddels tijd om naar bed te gaan, en de volgende ochtend werd er een smokkelspel gespeeld, waarbij de bevers papieren munten moesten oversmokkelen zodat het geld uit hadden van de vijanden zou blijven. De medicijnman was heel blij en trots op de bevers en had als beloning een spoor uitgezet met witte lintjes zodat de bevers hun beloning konden vinden. Dit waren namelijk herinneringsbandjes voor op de scoutingblouse. Scouting ook iets voor jouw?? Kijk op www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar Patrick Robijn (secretaris@vwvo.nl) voor meer informatie. Naast de bevers zijn er nog drie verschillende speltakken (leeftijdsgroepen), welpen (7-11 jaar), landscouts (11-15 jaar), en zeeverkenners (11-17). Het clubhuis is te vinden op de paauwlaan 12 (tegenover het Sterrebad).

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top