Skip to content

Word vrijwilliger week 26 2013

24 juni 201340 second read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk is leuk en geeft veel voldoening.

* Maatje voor een kind (vacaturecode A 062): Geef een kind (5 – 18 jaar) de steun die het ontbeert door met hem of haar leuke activiteiten te ondernemen en aandacht te schenken. Verklaring omtrent Gedrag vereist.
* Begeleider Scoutinggroep (vacaturecode E 018): Wil jij een van de speltakken (kabouters, welpen, bevers, zeeverkenners, loodsen) bij een scoutingvereniging (bege)leiden?
* Klusjesman (vacaturecode L 003): Wie wil bij een begeleid wonen project voor verstandelijk gehandicapten zo nu en dan kleine klussen verrichten?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl, of bel 070 511 31 33. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top