Skip to content

Klap ‘ns in je handjes, blij, blij, blij!

26 juni 201345 second read

Wassenaar – Een muzikaal feestje voor jonge kinderen. Kom zaterdag 6 juli 2013 naar een muzikaal feestje! DanSwing organiseert een Sing-in voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én muzikaal uurtje.

De Sing-in’s worden op initiatief van de Stichting Muziek op Schoot in het hele land georganiseerd, in het kader van Het Jaar van Muziek met het Jonge Kind. Het is een gevarieerd en vrolijk uurtje muziekplezier. Achterliggende gedachte is dat muziek op alle fronten de ontwikkeling van het kind stimuleert. Natuurlijk de taalontwikkeling, maar ook de sociale, emotionele en intellectuele ontwikkeling. Muziek maakt slim!

De Sing-in vindt plaats op zaterdag 6 juli van 10.00 – 11.00 uur.
Locatie: st. Jozefschool, Thorbeckestraat 37 te Wassenaar.
Entree: € 5,00.
Voor deelname kunt u zich opgeven via de mail: danswing@hotmail.com of door een telefoontje naar DanSwing: 06-10332618

Tot ziens bij de Sing-in van DanSwing!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top