Skip to content

Ondernemers let op! Misleidende advertentieverkopers actief

26 juni 201353 second read

Wassenaar – In Wassenaar zijn verkopers actief die zich voordoen als (advertentie)verkopers van gemeentegidsen. In Wassenaar geeft De Kleine Media de gemeentegids uit. De gids voor 2013 is net nieuw uitgegeven en er is nog geen nieuwe acquisitie gestart voor de gemeentegids Wassenaar voor 2014.

Daarnaast identificeren vertegenwoordigers van De Kleine Media zich met een officiële brief van de gemeente waarin staat dat zij acquisitie mogen plegen voor de gemeentegids.

Als u twijfelt over de bedoelingen van de verkoper neem dan eerst contact op met de afdeling Communicatie van de gemeente via tel 14070 (toets alleen deze 5 cijfers) of met de uitgever De Kleine Media (wassenaar@dekleinemedia.nl of tel. 072-7271581).

Spookfacturen
Wij willen u er ook op wijzen dat er malafide bedrijven zijn die spookfacturen sturen en daarin een bijdrage vragen voor een vermelding die gratis in de gids staat vermeld. Bel bij twijfel over een factuur eerst met De Kleine Media (tel. 072-7271581) om te voorkomen dat u een dergelijke factuur ten onrechte gaat betalen. Het melden van spookfacturen kan ook via de website www.fraudemeldpunt.nl.

Tags

GemeentegidsWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top