Ga naar hoofdinhoud

Met het Nut naar DelaMar naar de komedie “Een ideale vrouw”

27 juni 20132 minute read

Wassenaar – Op za. 7 september vanaf 18.00 uur per bus naar Amsterdam met het Nut! Er zijn 8 opstapplaatsen. Na het succes van de zomerkomedie “het geheugen van water” in 2012 volgt als tweede huisproductie van het nieuwe DelaMartheater “Een ideale vrouw”, een scherpzinnige en sprankelende komedie over liefde, trouw en vriendschap, in 1927 al geschreven door W. Somerset Maugham, maar het is moderner dan heel veel andere toneelstukken. Nu is het gesitueerd in de jaren vijftig, zestig, dus wel lekker nostalgisch.

Het stuk wordt gespeeld door acht acteurs met in de hoofdrollen Tjitske Reidinga, Peter Blok en Porgy Franssen, regie Antoine Uitdehaag. Tjitske Reidinga speelt de rol van Constance Middleton, een keurig getrouwde huisvrouw, die op verbazingwekkende wijze reageert op het overspel van haar man met haar beste vriendin.

Met een charmante huisarts als echtgenoot, een mooi huis en voldoende geld op de bank, staat niets Constance een lekker leventje in de weg. Iedereen in haar omgeving weet echter dat haar man vreemdgaat met haar beste vriendin, maar Constance lijkt ongevoelig voor deze roddel. Totdat haar minnaar van vroeger opduikt en het bedrog in de huiskamer explodeert. Dan blijkt Constance een wel heel originele kijk op de huwelijksmoraal te hebben en verrast ze haar man, minnaar, vrienden en familie.

Op de televisie kunt u ook in de reclameblokken regelmatig trailers voorbij zien komen. De kaartverkoop voor september start in juli. Het Nut heeft hierop vooruitlopend al een optie een aantal mooie eerste rangs plaatsen.

De totaalprijs inclusief de luxe busrit door Amsterdam waarbij u tot voor de deur van het theater wordt afgezet is inclusief uw 1e rangs plaats en consumptie en natuurlijk tijd om de fototentoonstelling van Janine van den Ende te bekijken – is voor leden € 61,00 en voor introducés € 64,00. De sluitingsdatum voor boekingen is 30 juli. Maar we raden u aan zo snel mogelijk te boeken via de website www.nutwassenaar.nl of via het boekingsformulier dat bij de bibliotheek ligt bij de brochures van het Nut in de displays van het Cultuur Informatie Punt.

Met het Nut bent u goed uit!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top