Ga naar hoofdinhoud

VVD: voorrang voor fietspad Wittenburgerweg/Zijdeweg

29 juni 20132 minute read

Wassenaar – Al enige jaren wordt het fietspad bij de kruising Wittenburgerweg/Zijdeweg op de begroting vermeld bij de verkeersprojecten en wel als het goedkoopste verkeersproject. Dankzij de buurtvereniging is er door de TU Delft een eenvoudige, maar goede oplossing in beeld gebracht voor het voor fietsers gevaarlijke kruispunt. Vele malen heeft de VVD-fractie aangedrongen om dit project snel aan te pakken. Helaas is er nog geen voortgang merkbaar.

Ook nu wordt er in de Kadernota die is ingediend bij de commissie Bestuur en Middelen van de raad niet gerept over dit verkeersproject. Het overzicht van lopende en startende projecten (de verkeersagenda) dat volgens de Kadernota midden 2013 (nu dus) bij de raad zou moeten liggen, is nog niet ontvangen. Daar zou het project op moeten staan, zeker omdat het met name is genoemd in het raadsprogramma voor dit jaar. Namens de VVD-fractie gaan Liz Schaefer en Ankie Erwich deze week de wethouder van Financiën en Verkeer vragen hoe het staat met de voortgang van dit project. De VVD is van mening dat een verkeersproject dat dankzij de inzet van de betrokken inwoners snel, goed en goedkoop is te realiseren, ook snel en wel dit jaar nog, moet worden gerealiseerd door de gemeente.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top