Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse Nachtzusters bij Midvliet FM

30 juni 20132 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 24 mei gaven de Nachtzusters een voorstelling in theater Warenar in Wassenaar. Het tweede deel van deze voorstelling is integraal te horen in Kakafonie bij Midvliet FM op zondag 7 juli van ± 12:30 tot ± 13:40 uur.

De Nachtzusters maken geen standaardprogramma met hun voorstelling ‘De Bonte Radio Buurtbus’. Het eerste half uur was algemeen: de dames leggen uit dat ze willen verhuizen; ze hebben hun verhuisdozen bij zich. Maar wat wordt hun nieuwe woonplaats? Wassenaar misschien. Van de verhuisdozen bouwden ze een presentatiedesk, er was een liedje, een slapstick stukje, gedoe met lampjes en een powerpoint. Dit deel was niet geschikt voor de radio, want erg visueel.

Het uur dat daarop volgde is een ‘radio-uitzending’ in het theater en ging over Wassenaar. De nachtzusters ontvingen twee gasten: burgemeester Jan Hoekema en kunstenaar Wierd Wagenmaker, die beiden aan de tand werden gevoeld over Wassenaar. Er was een live hoorspel, samen met het publiek, liedjes, sketches en zo meer.
Dit deel bleek heel geschikt voor de radio. Midvliet zendt de voorstelling daarom integraal uit, met dank aan Nachtzusters-technicus Ruud. Op zondag 7 juli om 12:30 uur kun je in Kakafonie genieten van het optreden van de Nachtzusters in Wassenaar.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top