Ga naar hoofdinhoud

Afsluiting scoutingjaar kabouters en welpen Sc. Willibrord

1 juli 201345 second read

Wassenaar – Op zaterdag 29 juni heeft Scouting Willibrord het jaar afgesloten met een dagje naar pretpark Drievliet. Met dertig leden van de welpen en kabouters (kinderen tot 11 jaar) is een dag lang genoten van de attracties en van het uiteindelijk toch nog mooie weer.

Met heel veel plezier hebben de kinderen en stafleden rondjes gedraaid en zijn ze meerdere keren over de kop gegaan. Nog maar een paar weken en dan is daar het hoogtepunt van het jaar: het zomerkamp! Ook dat belooft een groot succes te worden met deze club enthousiaste kinderen en stafleden. Ook volgend jaar gaan ze er weer een leuk scoutingjaar van maken. Voor nu is het jaar op een hele leuke manier afgesloten met dit dagje uit.

Nieuwsgierig geworden? Kom in het nieuwe seizoen eens kijken en beleef een hele leuke ochtend/middag bij de kabouters/welpen!
Kijk voor meer informatie op www.scoutingwillibrord.nl

Tags

ScoutingWassenaarWillibrord
Gerelateerde artikelen
Back To Top