Skip to content

Fietser (84) zwaargewond na valpartij

1 juli 201335 second read

Wassenaar – Zondagmiddag 30 juni is een 84-jarige man uit Leiderdorp bij de Wassenaarse Slag ernstig gewond geraakt na een val met zijn fiets. Vermoedelijk was een andere fietser bij het ongeval betrokken, maar deze persoon is niet aangetroffen.

Rond 15.20 kwam bij de politie een melding binnen dat een fietser gevallen zou zijn bij de Wassenaarse Slag ter hoogte van de Klip. Ter plekke hadden enkele omstanders al eerste hulp verleend. Het bleek te gaan om een 84-jarige man. Hij werd vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zou een persoon op een mountainbike betrokken zijn bij de valpartij van de man. Er is gezocht in de omgeving, maar deze persoon is niet meer aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top