Skip to content

Wassenaarse bevers doen mee met regionale scoutingactiviteit

1 juli 201339 second read

Wassenaar – De wassenaarse bevers (meisjes en jongens tussen 5 en 7 jaar) hebben zaterdag 29 juni meegedaan met een regionale scoutingactiviteit in Oegstgeest.

De bevers van Scoutinggroep Willibrord, van Woesik en van Wassenaer van Obdam deden samen met bevers van vijf andere scoutinggroepen uit de buurt veel leuke spelletjes die in het teken stonden van “reis om de wereld”. Samen met een wereldreiziger kwamen de bevers in Italië, Nederland, België, Rusland en nog veel meer andere landen. Aan het eind van de middag kregen alle bevers een mooie badge mee naar huis voor op hun uniform of trui. Is scouting ook wat voor jouw?? Kom dan een keer langs bij een van de scoutinggroepen die Wassenaar rijk is, of kijk op www.scouting.nl voor meer informatie. Lid worden van scouting kan al vanaf 5 jaar.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top