Skip to content

Word Vrijwilliger week 27 2013

1 juli 201333 second read

Wassenaar – * Stafleden Scoutinggroep (vacature E 022): Wie wil een van de groepen (bevers, welpen, landscouts of zeeverkenners) van een Wassenaarse Scoutingclub begeleiden?
* Wijkhoofd collecte Reumafonds (vacature G 027): Het Reumafonds zoekt voor de jaarlijkse collecte in maart een wijkhoofd in de wijken Kerkehout en Clematislaan/Deylerweg. Wie wil deze collecte in zijn of haar eigen wijk organiseren?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur.
Kijk ook op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl of vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top